<link rel="me" href="https://www.blogger.com/profile/04346904475115696737" /> <link rel="openid.server" href="https://www.blogger.com/openid-server.g" /> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4956877110406546405\x26blogName\x3dZatie+the+super+zatot\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://thesuperzatot.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://thesuperzatot.blogspot.com/\x26vt\x3d-4519467531565365702', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

❝BIOONIC❞
I FEEL BLISS
Bonjour fellas,le name is zatie
Im the big fan zaynniall, and the family of directioner
Have fun reading my blog, and if its annoy you feel free to
click the x red button above

Facebook >> Twitter >> Blogskins


Your Mood:








Tuesday, 12 June 2012 @ 22:57
Assalamualaikum w.b.t ;)

hai cinta,eh?hahaha k sik lwk.aku ada sedikit cta nak d share,sikit jak sikbnyak,insyaAllah sik bnyak ;) okay first,tdik aku agak sch,polah projek bio.sangat la sengsara jadi bdak science,k bukan nk eksen,kita cakap jeeee ;D yea sngtla boring aku stay kt sch tdi,mcm shit je aku dok sorang sorang dlm lib sch smk btu tggu kwan aku abis kelas bhasa cina dia.k sorry teo.awk cantik xD pasya sik lmk lm lib kn,mkorg kenak halau sbb...sbb? sebab pengawas perpustakaan kata " lib nk ttup" ;D dhla aku jalan kaki agak sch mak aku.eh?bkn sch mak aku,sejak bila mak aku ada sch sendiri hahaha mksud aku,tempat mak aku berkerja.so aku jln jln la sekeliling sekolah mak aku tu,terjumpa dua tiga org murid,sidakny cute abis,sumpah cute,sik cayak? kjp aku upload gmba sidak lok haha tgbena okay aku mulakan dgn sidak laki lok hihihi






















ok done! kn? betol sik apa aku pdh.cute sidak nk,mksud ku laki nok pake songkok yajak HAHAHAHA sorry aliff.awak pun 'cute' jugak xD okay perasan atau tidak reaksi muka aku dlm gmbr mmg sma smua.gigi main peranan nun haha ada ku kesah ;p ada miak nok kdak muka ala ala pakistan ya,ny ada nnyak aku,ny nnyak cmtok ;

aliff':kak,kakak tkde boyfriend ke?
aku: sikda,kenak?mok ka?
aliff:tkdela,akak ni kiut sngtla,rasa nk ambik akak jdi makwe aku je,nk num akak bleh?*tetak
aku:nk kena pelempang boyfriend aku tak?
aliff:pui! tdi kata tkde boyfriend
aku:hahahahahahahha k aliff mmg lwk xD  

okay tok gmbr miak perempuan.untung jdi anak ckgu oi,rame org kenal mak aku.mak aku jak.aku sik -.- okay nahhhh tok gmbr sidak.cute pergh! aku rh sia mmg annoying sikit hahaha k.












lagi sekali,gmbr nmpak gigi HAHAHA ada sik miak pake bju warna tudung ya.ny nnyak aku,"kakak mmg suka berngambr nmpk gigi ya?" then aku pdh "aok,dri kmk kecik suka nnjok gigi so berus la gigi tiap hari" xD hahaha tgbena bnyi okay ng bena pun,cba tgk,sidak sntum sik nmpak gigi nk? biarla aku jak tauk kenak sidak mbak gmbr snyum sik nmpak gigi HAHAHAHA k yajak.ilang boring aku time lepak,kongsi cerita ngn sidak.sumpah! aku rindu time tok ;/ tauk sik sidak mntk num aku pergh! sik sngka bh,so aku brik hihihi mok tngga muka org rasa howts+rasa kcak+rasa cutesik? tgk aaa.jgn kelip mata,tkut ilang gmbr ya kelak haha tgbena.





kn? hahahahahahha k annoying,mmg annoying,sngt annoying -.-

Friday, 8 June 2012 @ 23:28
Assalamualaikum w.b.t ;)

Hai shafie xD okay hai earth people.as you all know aku ngn sharie udah return eseh suk lok haha tngga post dbah ya lok.sedih nk?sedih la sngt hahaha okay hari tok aku happy plus gembira plus plus aku pun siktauk,kira dkpun sia xD terkejut juak ny mntak return ngn aku,aku pike ny udh ada nok bru pduhal ny msih tayang amek bh.sngt la tk macho ny mntk tolong ngn geng ny aka erel haha sikdbh kau ttp macho d hati ku cewaaah hahaha lwk latek,k sik lwk.erel ada chat ngn aku ny pdh cmtok:
e'e yaa. nya mdh nya syg alu dgn ktkk. nya tauk nya salah bahh. sbb nya xfhm ktkk pa semua . and then mintak maaf atas segala salah nya dgn ktkk . harap ktk maafkn nya . and then nya mok ktk terimak nya balitt .


see? dup dap dup dap juak aku time erel pdh cmya ngn aku,rasa bersalah ada juak,sbb aku pdh nok ny sik phm aku ;'( so tnpa ragu ragu,rasa 2 3 2 3.aku timak trus hihihi aku pun tggu ny,lmk aku tggu ny.5 hari oi,5 hari aku tahan rindu ngn ny,nunggu ny meses aku,nunggu ny kol aku..tpi sikda,sikda langsung! tiap malam,before tido aku salu tunggu ny kol tpi..sikda juak.smpe sikpt tido aku,tgk? ny ajak dpt polah aku cmya cewaaaaaah bnyi mok mntk penampar xD tdik ny ada kol aku semata mata mok pdh iloveyou kmk syg ktk and ngatik aku,sehari sik ngatik aku ng sik sah ny ya -.- hahaha tpi sikpa.suk aku oi yalah aku syg ny.ish malasku annoying jk org baca tok klk,org lain pun ada gerek juak hahaha okay sikmok share bnyak bnyak.kedong aku dh cta psal ny tek nk.aku mok share sikit pic ny cewaaah aku tauk ny kiut tolong jgn tergoda ya ladies.cewaaah haha yea i steal his picture tnpa permisi,untuk dijdikan wallpaper hp and utk blog ini,okay thanks fb xD k shafie,imiissyou xoxo :*












 okay yg wanita pakai tudung tu kakak dia,yea aku tahu,kakak dia mmg cantik ;D 
jp aku berlagu lok Hey I just met you, and this is crazy, this is my boyfriend i love him so much, so back off maybe? k hahaha yjak.
Assalamualaikum kalau jwb syg.kalau tk jwab dosa~ hikhikhikhikhikhik k over la pulak xD 

Wednesday, 6 June 2012 @ 22:45
 Assalamualaikum w.b.t


YEA! yesterday was a suck day in my life babyhhh.suk suk mok g jogg and makan abc ngn kzen mrek tup tup hujan guntor plus hp aku msok air! i feel like wtffuuuuuuuu -.- dh la speaker rosak.tpi meses dpt,eran lok.tpi aku off hp aku tkut hp aku bertambah rosak,mun rosak,spa mok beli hp bru k aku klk?kau? hahahaha k sikmok share bnyak bnyak aku share gmbar jak.tengok bertapa suk ny mkduak liyana mok g jogg ngn sidak nani.tgk gigi i je menawan di situ lol k jgn zoom -.-












nmpak org blkang ya?okay aku siktauk ny blkng ya,aku pike ny tido,duhal sik! ny ngegeh juak nk bergambar blkang ya p sikpa jnji muka kau burok sia na ;D nk share sikit lpas mkorg liyana rh tanjung ;D okay time tok kt farley otw nk g tngjung,sidak nani agk kt rumah sidak time ya.momo lepak ngn geng ny.nang sempat ank ya nk lepak before g tnjung.ng lalat mena ank ya.then,bpak aku mulia gilak hantar mkorg smpe ke tangjung,i mean kluar dri kereta kkya tggu smpe sidak nani dtg,so lmk glk nggu sidak nani,tkut mak aku ngerepak rh rumah so bpk aku pulang awl,bpk aku bkn tkut bini aka mak aku okay,ny syg mak aku bh lol haha.okay kkya,bpk aku jaik glk nggal mkduak leyna rh tnjung berdua ajk! first time bpak aku nggal mkduak leyna cmya.mkduak plah muka sdih dpn bpk ku tpi lm hati fuhhh melompat lompat hati mkduak ;D apagik,cuci mata la mkduak rh sia,tpi sikda ikan rh pantey,kesian lok ;D lmk gila nggu sidak nani mok g tngjung time ya,smpe ujan mkduak nggu sidak,kejam sik? dhla pondok rh tnjung penoh! mok tauk sik mkduak leyna bertedoh rh sine? mkduak tggu rh taman nok bumbung ny kecik i mean bumbung rh gelongsor sia! hahahahaha kesian kn? tpi sikpa mkduak leyna sik marah.smpt gik tetak time ya.leyna nngis.booooooo leyna! hahaha pasya manyik mcm bitch menari nari mok cover malu polah drik suk berteduh rh taman nok bumbung kcik! then hujan lebat plus guntor,gila sik takut.dh la guntor bersambung,yalah kenzaaaa gilak nk mkn ABC,kt rumah dpt polah ;D k anok dkpun nun haha lepas tuuuuuuuu,mkorg sik jdi jogg.frusssst giler aku time ya tpi sikpa jnji dpt lepak ngn nani hihihi mlm ya,shafie ada kol aku.tpi aku sik saut.SPEAKER HP aku rosak! zamn! speaker rosak patah seribuuuu lok,dhla ny marah ngn aku.pake "KAU AKU" gik mrah aku ya.hati tok rasa kenak timpak kaya balak jak ny send text ngn aku cmya.nameng mulia glak pnjm hp ng ngn aku so fyi aku reply text ny pake hp nameng.Aku sik marah pun ny polah cmya.just tersentap sikitt.mun ny sayang aku,msti ny paham,kn?ececece,nameng pdh cmya hahaha sikpa ny polah cmya.jnji aku masih sayang ny eh? bnyi mcm nk kena tampor mcm bolak tampor je ;D k aku sakit hati juak time ya so dgn dorongan nani nameng,aku break ngn ny bkn sik tahan ny mntak.sikpa aku dh biasa dh.oh shafie kau ng tere superb pergh! dpt polah aku megalirkn air mata.aku keluarkn air mata,sik semestiny aku lemah,aku rasa okay bila aku nangis.bulak lah mun aku lupakkn kau dlm sekelip mata,siang malam pagi subuh petang sora nama cra kau meses pdh iloveyou imissyou kmk syg ktk sitinuralyaizzati tc syg even aku dh del smua text nok kau send ya jak jak lm palak aku tpi gmbr kau mseh jdi wallpaper hp aku,cuba tgk twitter aku lok,ada gmbr kau oi then try kau ngga post aku nok plg dbah i mean post blog aku nok first2 ya,ya psl kau syg tolong la terasa hihihi hi shafie imissyou eh? ingga lok ;D so pstok sikda agikla org pdh goodmorning goodningt ily imy ngn aku oh patah seribuuuuuuuuuuuu aku,celcom ajak la meses ngn aku pstok,Hi celcom.okay yajak sikda kaitan lalu jk psl shafie ngn jogg ;D sikpa jnji sma tarikh xD  


Okay,yjk aku mok kongsi ngn y'all arini cewahh hahaha Okay daaaaa,Assalamualaikummmmmm,kalau tk jwp dosa,kalau jwp sayang